قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس و هراز

سرپرست پلیس راه مازندران با بیان این که، در زمان حاضر شاهد ترافیک ۱۰ کیلومتری در جاده چالوس هستیم، گفت: تردد خودرویی در مسیر جنوب به شمال هراز و فیروزکوه در زمان حاضر سنگین است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 24
کد خبر: ۲۷۶۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ هادی عبادی روز پنچشنبه با اشاره به ترافیک ۱۰ کیلومتری در محدوده پل زنگوله تا سیاه‌بیشه محور کندوان، اضافه کرد: شاهد روز پرترافیک در مسیر شمال هستیم که در صورت ترافیک سنگین اعمال محدودیت یک‌طرفه بار دیگر اعمال خواهد شد.

وی با بیان این که، محور کندوان از ساعت ۱۰ تا ۱۷ امروز به برای مدیریت ترافیک از سمت جنوب به شمال یکطرفه شده بود، گفت: این طرح اکنون با توجه به حجم تردد از مسیر شمال به جنوب لغو شد.

عبادی با اعلام اینکه ترافیک در محور هراز هم پرحجم و ترافیک سه کیلومتری شد، بیان کرد: هم‌اکنون در محدوده چلاو آمل شاهد ترافیک سنگین است.

ترافیک ۱۰ کیلومتری در جاده چالوس/ تردد خودرویی در هراز سنگین است

وی گفت: تردد خودروها در محورهای سوادکوه به‌صورت سنگین گزارش شده و محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته هم از ظهر روز گذشته -چهارشنبه- در جاده‌های شمال آغاز شد.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره‌های ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه‌روزی آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

بر اساس آمارها سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است./رویداد24

مطالب مرتبط
ارسال نظر